Hoe word ik Clublid?

Wordt ook clublid  van Wijnhandel Oktober “Alliance “   en doe hier uw voordeel mee.
Zoals extra korting:
Uw doosprijs ligt altijd  10% lager   dan de flesprijs.
                                     10% korting op de flesprijs. ( dus wij berekenen u altijd de doosprijs
                                                                                  ook op losse flessen)
Gratis toegang voor de proeverijen.
Dit doen wij graag voor klanten waar wij op kunnen bouwen. Het vertrouwen is er dan wederzijds. Nieuwe klanten profiteren gedurende een heel jaar van dezelfde voordelen. Daarna bekijken wij het opnieuw. Blijkt achteraf dat u niet aan de jaarafname van € 250,00 aan toe komt zijn wij natuurlijk nog steeds blij met  u als klant, alleen valt u dan niet onder de clubleden en zullen wij  voor de proeverijen  een kleine bijdrage in de kosten vragen en vervalt de 10% korting op de flesprijs. De 10% extra korting op de doosprijs geldt voor iedereen en de maandelijkse aanbiedingen  natuurlijk ook.
Vanaf een  jaarafname van €  250,00   bent u automatisch clublid en voeren wij deze korting ook automatisch door. Dit is niet eenmalig, maar gaat het hele jaar door, een extraatje  omdat wij dit bijzonder waarderen. 
Voor clubleden hanteren wij ook een  mooi spaarsysteem. Wij houden de jaarafname intern bij en verrassen u dan  aan het eind van het jaar ( of in het begin van het er op volgende jaar bij uw eerste  bestelling) met één of meerdere flessen wijn.( t.w.v. plm. 2% van de jaarafname) Op deze manier kan de korting behoorlijk oplopen en u hoeft er zelf niets aan te doen wij houden dit gewoon intern bij. Geef per email uw adres door en wij houden u op de hoogte met nieuws en aanbiedingen.
info@wijnhandeloktober.nl


      

                   
Share by: